látnivalók


Gyakori kérdések

 

Transzfer

Miért Önöket válasszam?

Transzfer szolgáltatásunk keretében Önt a reptértől a megadott szállodáig, illetve a szállodától a reptérig fuvarozzuk modern kényelmes légkondicionált gépkocsiinkkal. A legtöbb transzfer cég a repülőtértől csak egy a városban lévő központi helyig szállítják az utasokat, és onnan tömegközlekedéssel, vagy taxival tudnak eljutni a kívánt szállodába. Magyarul beszélünk, és a "hosszú" út alatt rövid idegenvezetéssel kedveskedünk utasainknak.

Isztambul 65 kerületből áll és mi Isztambul bármelyik szállodájába biztosítjuk a transzfert, akár oda-vissza.

 

Mennyibe kerül a transzfer?

Egy irányú transzfer esetében a Sabiha Göcken (SAW) repülőtértől Isztambul bármelyik szállodájába csak 15,- Euró személyenként a díj.

Szállodából Sabiha Gökcen reptérre 15,- Euró személyenként.

 

Retúr transzfer az-az Sabiha Gökcen reptérről a megadott szállodába, illetve a szállodából a Sabiha Gökcen reptérre értendő, és ennek díja csak 25,- Euró személyenként.

Ebben az esetben Ön megspórol 5,- Eurót személyenként.

 

Két személyre szólna a transzfer. Mennyi lenne az ár?

Egyirányú transzfer esetén repülőtérről a szállodáig, vagy a szállodából a repülőtérre személyenként 15,- Euró. Két személy esetén 2 x 15,- Euró = 30,- Euró a szolgáltatás díja.

Oda vissza út (retúr transzfer) esetén személyenként 25,- Euró. Két személy esetében 2 x 25,- Euró = 50,- Euró. Az Ön megtakarítása 10,- Euró.

 

Retúr megrendelés esetén két főre mennyibe kerül a szolgáltatás?

A transzfer út a repülőtér-szálloda illetve szálloda-repülőtér útvonalra szól, melynek díja személyenként 25,- Euró. Két személynek 2 x 25,- Euró = 50,- Euró a transzfer szolgáltatás díja.

 

Érdeklődnék, lehetséges-e az adott időpontokra transzfert igényelni?

Lehetőség szerint kérjük, hogy a tervezett utazás előtt 3-4 nappal jelezze felénk transzfer igényét, hogy még időben vissza tudjuk igazolni igényét.

 

Visszaindulás időpontjának mit kell megadni?

Mindig a repülőgép indulási időpontját szíveskedjék megadni, kollégánk, ekkor már tudja, hogy mikor kell Önért a szállodába menni, hogy garantáltan (esetleges forgalmi dugó esetén) a visszaútnál a repülőtérre időben történő megérkezését biztosítsuk.

 

Várom szíves visszaigazolásukat.

Transzfer igénylését minden esetben visszaigazoljuk. Azonban előfordulhat, hogy az Ön által megadott e-mail cím rossz, vagy válaszlevelünk az Ön levelező rendszerének SPAM fiókjába landol, ez főleg *@gmail.com -nál fordul elő! Ha esetleg 24 órán belül mégsem kap választ, hívja Surányi Erzsébetet  tel: 06-70-602-9131 telefonon.

 

Isztambulba érkezésemkor késik a gépem megvárnak e?

Igen természetesen, hiszen Ön megrendelte a transzfer szolgáltatásunkat, és a repülőgép esetleges késése nem az Ön hibája.

 

Garantált-e (esetleges forgalmi dugó esetén) a visszaútnál a repülőtérre időben történő megérkezés?

Igen kollégánk mindig figyelemmel kíséri az aznapi forgalmi viszonyokat, és ha szükséges, akkor időben értesítik Önt a szükséges előbbi indulási időpontról.

 

Hol keressük a munkatársunkat?

A repülőtér érkezési oldalon magyarul beszélő kollégánk várja kezében egy táblával melyen az Ön neve szerepel.

 

Mikor és hol kell fizetnem a megrendelt transzfert?

A transzfer díját mindig Euróban kell fizetni, a repülőtéren a transzfer megkezdésekor.